Enterprise Adaptability Roadmap

Geef uw concurrenten het nakijken

Speciaal voor ondernemers, directies, strategieconsultants en iedereen die verantwoordelijk is voor -of betrokken is bij- de vorming en implementatie van een Adaptability of Agility strategie.

In een tweedaagse workshop (inclusief overnachting) werkt u samen met andere strategie verantwoordelijken aan een roadmap, om uw organisatie behendig te maken in het snel en doelgericht aanpassen aan een veranderende omgeving.

Deze workshop wordt gegeven door Adrie Dolman Msc. Hij is een expert op het gebied van Agile Innovation en Strategic Adaptability.

De workshop begint op donderdag om 11.00 uur. De eerste dag werken we door tot 20.00 uur ‘s avonds, waarna een sociaal avondprogramma volgt. Iedereen blijft overnachten en ‘s ochtends gebruiken we gezamenlijk het ontbijt. Op vrijdag werken we van 9.00 tot 12.30 uur door en sluiten we af met een ‘Collaboration Lunch’.

Investering incompany workshop (max 10 deelnemers):

Voor een tweedaagse incompany workshop investeert u € 2.495,- excl. BTW, zaalruimte en verblijfskosten. Inclusief trainingsmaterialen. In de workshop staat de praktijk van uw onderneming en het ontwikkelen van een maatwerk roadmap centraal.

Neem contact met ons op als u interesse heeft in deze workshop.

Terug naar overzicht A2V Academy